U bevindt zich hier: Home > Nieuws > 2017 > Juni > Regionale ontwikkeltafel PDC

Regionale ontwikkeltafel PDC

De gemeenten in de regio Zuidoost Brabant hebben -ook mede op verzoek van een aantal aanbieders- de samenwerking gezocht om tot meer uniformiteit en eenduidige werkwijze te komen in de regio. Wij hebben hier inmiddels grote stappen in gezet en zijn gekomen tot een concept PDC.

Deze concept PDC is inhoudelijk besproken samen met zorgaanbieders tijdens de regionale ontwikkeltafel PDC op 13 juli 2017. De tarieven en de contracten worden gepubliceerd op 11 september op het einde van de dag en besproken tijdens een FOT op 25 september 2017. Hiervoor zijn uitgenodigd de reguliere partijen die deelnemen aan de afzonderlijke relevante FOT’s per subregio’s. 

Alle zorgaanbieders mogen digitaal vragen m.b.t. de PDC aanleveren voor deze regionale ontwikkeltafel. Doordat er zowel vragen kunnen komen van deelnemers aan de fysieke tafel als virtuele tafel, vragen wij u de vragen te stellen via het beschikbare Excel format. Collega's van u kunnen zich op de website van de gemeente Eindhoven ook aanmelden voor de regionale digitale nieuwsbrief PDC.