U bevindt zich hier: Home > Zorg leveren > Zorg leveren Wmo Begeleiding, Beschermd wonen en Kortdurend verblijf > Wmo aanbieder worden Begeleiding, Kortdurend Verblijf en Beschermd Wonen

Wmo aanbieder worden Begeleiding, Kortdurend Verblijf en Beschermd Wonen

Heeft u interesse om aanbieder te worden voor Wmo Begeleiding, Beschermd wonen en Kortdurend verblijf? Dan kunt u zich (gratis) registreren op de website van Negometrix. Dit is het platform waarin de inschrijving op één of meerdere zorgovereenkomsten kan worden uitgevoerd en de inschrijvingen worden beheerd.

Via registratie worden de contactgegevens van uw organisatie gekoppeld aan de overeenkomsten die van toepassing zijn. Na registratie kan u zich aanmelden voor de van toepassing zijnde tender in Negometrix. De organisatie dient vervolgens een procedure te doorlopen door het beantwoorden van verschillende vragenlijsten en uploaden van diverse documenten. Na indiening van de inschrijving zal de aanbestedende dienst de inschrijving beoordelen en ontvangt de inschrijver een reactie via de berichtenapplicatie in Negometrix.

WMO 2015 Begeleiding

Wilt u aanbieder worden voor Helmond en de Peelgemeenten voor de Overeenkomst Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, Begeleiding Helmond & Peelgemeenten, dan dient u de volgende stappen te volgen op de website van Negometrix (inloggen verplicht):

WMO 2015 Kortdurend verblijf

Wilt u aanbieder worden voor Helmond en de Peelgemeenten voor de Overeenkomst Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, Kortdurend verblijf Helmond & Peelgemeenten, dan dient u de volgende stappen te volgen op de website van Negometrix (inloggen verplicht):

WMO 2015 Beschermd Wonen

Wilt u aanbieder worden voor Helmond voor de Overeenkomst Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, Beschermd Wonen en Begeleiding Plus Helmond, dan dient u de volgende stappen te volgen op de website van Negometrix (inloggen verplicht):

Heeft u nog vragen?

Stuur dan een mail naar wmopeel@bizob.nl.

Overeenkomsten ter informatie

Onderstaande documenten zijn slechts ter informatie en mogen niet gebruikt worden om te ondertekenen. Als u aanbieder wilt worden, moet u de procedure via Negometrix doorlopen.

Overeenkomst WMO 2015 Begeleiding (pdf)
Overeenkomst WMO 2015 Kortdurend verblijf (pdf)
Overeenkomst WMO 2015 Beschermd wonen en Begeleiding plus (pdf)